Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră în județul Constanța. Șoferi băuți, depistați la volan de polițiști

ro

08 Jul, 2021 20:35 1324 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștiidin județul Constanța.
  • În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.
La data de 6 iulie, în jurul orei 22.20, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat de 19 ani, care a condus un autoturism, în comuna Rasova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 2,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 7 iulie, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 34 ani, care a condus un autoturism, pe strada Justiției din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 7 iulie, în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat de 48 ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Independenței din municipiu, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

La data de 7 iulie, în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat de 25 ani, care a condus un autoturism, pe DN 22, în localitatea Tariverde, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

La data de 7 iulie, în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 29 ani, pe strada Soveja din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Totodată, acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 8 iulie, în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Lavrion din localitatea Saturn, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 iulie, în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat de 47 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Dimitrie Cantemir din comuna Valu lui Traian, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii