Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Constanța Bărbat prins la volan pe bulevardul Mamaia, cu un permis de conducere fals

ro

21 Jan, 2021 12:55 1403 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii din județul Constanța.
  • În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
  • Un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, având asupra sa un permis de conducere, aparent eliberat de autoritățile din Turcia.
La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 07.40, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 63 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre municipiul Medgidia către comuna Peștera, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihail Racoviță din localitatea Moșneni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 18.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Canalului din Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, având asupra sa un permis de conducere, aparent eliberat de autoritățile din Turcia.

Poliţiştii au procedat la verificarea acestuia în bazele de date și au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum și recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii