Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:34 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate cu zâmbete la Căminul pentru persoane vârstnice din Constanța

ro

10 Apr, 2024 14:24 421 Marime text

Sursa foto: Primăria Constanța





 
  • O activitate plină de zâmbete a avut ieri loc la Căminul pentru persoane vârstnice din Constanța, potrivit Primăriei Constanța

Ieri, la Căminul pentru persoane vârstnice din Constanța a avut loc o activitate susținută de elevii Colegiului Național Pedagogic „Constantin Brătescu” din municipiul Constanța.
 
Întâlnirea de ieri a debutat cu un scurt program artistic susținut de elevi la pian și chitară. Apoi au urmat momentele de socializare și jocurile, la care atât cei mari, cât și cei mici, și-au dovedit măiestria.

Pentru a înveseli terasa centrului, elevii au adus mai multe ghivece cu flori.

„Din dorința de a-i ține pe bunici în contact cu comunitatea, dar și pentru a promova relațiile dintre generații,  Direcția Generală de Asistență Socială organizează periodic astfel de activități.

Acest tip de abordare are la bază convingerea că fiecare senior reprezintă o resursă, un tezaur de înțelepciune, pe care cei mai tineri o pot  exploata și utiliza ca sursă de inspirație”, transmite primăria.



Prin astfel de contacte, tinerii și copiii învață să respecte bătrânețea, învață din experiența și poveștile de viață ale seniorilor, devin sensibili la problematica celor mai vulnerabili.

 

 Citește și
Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus (GALERIE FOTO)
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii