Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni în sistem integrat în Sectorul 3 al Capitalei

ro

18 Nov, 2023 15:16 688 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În cadrul activităților specifice a fost efectuată o verificare a unui local, din Sectorul 3 al Capitalei, în cadrul căruia se desfășoară diferite evenimente.
 
În noaptea de 17/18 noiembrie 2023, în intervalul orar 22:00 - 1:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 10 Poliție - Biroul de Ordine Publică, în colaborare cu Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi, Secția 11 Poliție, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Direcția Generală de Poliție Locală a Municipiului București și Inspectoratul pentru Situații de Urgență, au desfășurat o acțiune pe linia respectării prevederilor legale de funcționare a societăților comerciale, ce presupun prezența unui flux mare de persoane, transmite un comunic at din partea Poliției Capitalei.
 
În cadrul activităților specifice a fost efectuată o verificare a unui local, din Sectorul 3 al Capitalei, în cadrul căruia se desfășoară diferite evenimente.
 
La fața locului, s-a constatat faptul că localul respectiv își desfășoară activitatea fără a deține autorizație de funcționare sau altă autorizație care să îi permită efectuarea de activități comerciale.
 
În urma acestor constatări au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, fiind, totodată, dispusă și măsura suspendării activității localului.
 
Structurile Ministerului de Interne acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune. Acțiunile în sistem integrat vor continua și în perioada următoare, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Poliția Capitalei: Reținut pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, aflându-se sub influența alcoolului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii