Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni de dezinsecție în municipiul Constanța. Ce substanță este folosită

ro

10 Jul, 2024 17:10 2450 Marime text
Foto: Primăria ConstanțaParcurile, scuarurile, spațiile verzi dintre blocuri, străzile, trotuarele și promenadele din Constanța și stațiunea Mamaia sunt stropite împotriva insectelor care creează disconfort populației, precum şi pentru eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli.

Potrivit Primăriei Constanța, echipele care asigură dezinsecția împrăștie în toate cartierele orașului substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor. Tratamentele se desfășoară în condiţii corespunzătoare, cu respectarea prevederilor legale de protecţie a mediului, a sănătăţii şi securităţii populaţiei.

„Substanţa folosită, Perme Plus, este avizată de Ministerul Sănătăţii și are o acțiune insecticidă rapidă. Substanța este recomandată atât pentru controlul insectelor zburatoare, cât și târâtoare.
Acţiunile de dezinsecţie trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât şi pe cel privat. Facem apel la cetăţeni, asociaţii de proprietari, agenţi economici şi instituţii de pe raza municipiului Constanța să efectueze tratamente de dezinsecţie în curți, terenuri, subsoluri, blocuri etc, în paralel cu acțiunile municipalității“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Acțiuni de dezinsecție și aplicare tratamente fitosanitare în municipiul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii