Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. Iată ce au constatat

ro

04 Nov, 2023 13:53 834 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în județ.
 
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în județ, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
În noaptea de 3 spre 4 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 5.000 de lei.
 
De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și 2 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.
 
Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.
 
Astfel, la data de 3 noiembrie 2023, în jurul orei 23.30, polițiștii au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism, pe strada Crivățului, din comuna Tuzla, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
La data de 3 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, în valoare de aproximativ 3.000 de lei.
 
De asemenea, a fost reținut în vederea suspendării 1 permis de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Infracțiune la regimul rutier, constatată de polițiștii din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii