Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiunea ”Blocada” la Medgidia! S-a lăsat cu amenzi (FOTO)

ro

24 Sep, 2023 16:24 1073 Marime text


La data de 23 septembrie, polițiștii din Medgidia au desfășurat acțiunea "Blocada" în scopul menținerii climatului de ordine și siguranță publică în municipiu.

Activitățile au vizat, în special, creșterea gradului de disciplină rutieră și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.



Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 23 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au desfășurat activități, în cadrul acțiunii ”Blocada”, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Acțiunea s-a desfășurat, cu efective mărite, în Cartierul Poligonul Viilor și în Zona de Nord a municipiului Megidia.

Astfel, au fost organizate mai multe filtre rutiere, fiind verificate peste 40 de vehicule.

De asemenea, au fost legitimate peste 50 de persoane și au fost verificate 4 persoane față de care s-au dispus măsuri preventive.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, dintre care 10 la O.U.G. 195/2002 și 5 la Legea 61/1991, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.

Totodată, a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

Totodată, polițiștii le-au adus la cunoștință, conducătorilor auto, prevederile legii 213/2023, care a intrat în vigoare în luna iulie a.c.

Potrivit acesteia, conducătorul auto, aflat sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive ori fără a deține permis de conducere, care provoacă un accident rutier soldat cu decesul victimei, va fi condamnat la închisoare cu executare, fiind eliminată posibilitatea de a fi condamnat cu suspendarea executării pedepsei.

foto: IPJ Constanța 


Citește și: 

Acțiune la Cumpăna! Ce au descoperit polițiștii în trafic (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii