Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiunea „Blocada” în municipiul Constanța. Ce au constatat polițiștii (FOTO)

ro

27 Oct, 2023 13:22 967 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • La data de 26 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța au desfășurat activități, în sistem integrat, în cadrul acțiunii Blocada.
 
La data de 26 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța au desfășurat activități, în sistem integrat, în cadrul acțiunii Blocada, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astfel, au fost legitimate peste 80 de persoane, au fost verificate aproximativ 20 de vehicule, 5 agenți de pază și 36 de locații publice, printre care baruri, săli de joc, parcuri și piețe aglomerate.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale, dintre care 26 la Legea 61/1991 și 11 la OUG 195/2002.
 
Valoarea sancțiunilor aplicate este de aproximativ 10.000 de lei.
 
Totodată, a fost retras 1 certificat de înmatriculare.
 
De asemenea, activitatea a avut și un rol preventiv.
 
Polițiștii le-au adus la cunoștință conducătorilor auto prevederile Legii 213/2023, potrivit cărora nu se poate dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere în cazul persoanelor care nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule sau sunt sub influența alcoolului ori a drogurilor și provoacă accidente din care rezultă decesul unor persoane, a încheiat sursa citată. 



Citește și:
IPJ Constanța: Bărbat din Medgidia reținut pentru furt calificat. Ce spun polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii