Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune tematică a Poliției Locale Constanța în mai multe zone din municipiu. S-a lăsat cu amenzi (GALERIE FOTO)

ro

14 Jul, 2022 16:49 1052 Marime text
 Acțiune tematică, foto: PMC Miercuri, 13 iulie a.c, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, au desfășurat o acțiune tematică care a avut ca scop verificarea respectării normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a curățeniei în municipiul Constanța. 
 
La acțiune au participat 30 de lucrători ai Serviciului de Ordine Publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța.
 
S- a acționat cu preponderență în cartierul Henri Coanda, Piata Tomis 3, Piața Grivitei, Gară - Autogară, Piata km 4-5, Poarta 5, Poarta 6, str Albastră, str. Caraiman.
 
În cadrul activităților de prevenire și combatere a faptelor ilicite au fost legitimate 175 de persoane dintre care 18 apelau la mila publicului.
 

Oamenii legii au aplicat 153 sancțiuni contravenționale în valoare de 46.390 lei și au dispus 21 măsuri complementare de aducere a terenului la starea inițială.

Cele mai multe abateri au vizat fapte antisociale din spectrul ordinii și liniștii publice precum: proferarea de injurii, apelarea la mila publicului, consumul de alcool pe domeniul public sau tulburarea ordinii, liniștii locuitorilor și a bunei vecinătăți., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

  Acțiune tematică, foto: PMC
De asemenea, au fost aplicate amenzi contravenționale pentru lipsa titlului de călătorie valabil, depozitarea de bunuri pe domeniul public, murdărirea drumului public cu materiale sau substanțe, comerț neautorizat, aruncarea ambalajelor și a resturilor din țigări pe domeniul public, ocuparea fără drept a unui loc de parcare rezervat.
 
Activități similare se vor derula în continuare, în scopul asigurării unui climat public civilizat.
 

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuarea orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro., mai transmite Primăria Constanța. 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii