Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune rutieră a polițiștilor din județul Giurgiu. Ce au constantat autoritățile

ro

04 Sep, 2023 09:51 785 Marime text
Poliţişti. Foto: facebook-DGPMB
  • La data de 3 septembrie 2023, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au desfăşurat, pe drumurile publice din județ, o acțiune în vederea depistării persoanelor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.
 
La data de 3 septembrie 2023, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au desfăşurat, pe drumurile publice din județ, o acțiune în vederea depistării persoanelor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, transmite un comunicat din partea IPJ Giurgiu.
 
Pentru neregulile constatate, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au aplicat 125 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 45.535 de lei, pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Dintre acestea, 14 sancțiuni au fost aplicate participanților la trafic care nu au purtat centura de siguranță, 25 bicicliștilor care au încălcat prevederile legale, 42 pentru depășirea limitei legale de viteză, 22 pentru participanții care nu au putut prezenta documentele și alte abateri.
 
De asemenea, au reținut 20 de permise de conducere (conducere sub influența alcoolului, depășirea limitei legale de viteză, conducere agresivă) și au retras 12 certificate de înmatriculare (pentru ITP expirat, defecțiuni tehnice).
 
Totodată, în perioada de referință, polițiștii au legitimat 235 de persoane, au verificat 202 autovehicule și au efectuat 150 de testări cu aparatul etilotest și 7 cu aparatul drugtest.
 
Polițiștii au constatat în flagrant delict o infracțiune la regimul rutier :
 
La data de 3 septembrie 2023, ora 19.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au depistat, în localitatea Neajlov, județul Giurgiu, o tânără, de 22 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, a încheiat sursa citată.
 

Citește și:
Razie de amploare în cadrul acțiunii ”Blocada” la Năvodari. Zeci de sancțiuni, aplicate de polițiști (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii