Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune de verificare a agenților economici la Constanța!

ro

20 Feb, 2024 10:37 565 Marime text
Acțiune de verificare a agenților economici! 
 
În perioada 12 - 16 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico-Financiare au desfășurat o acțiune pentru combaterea criminalității economice.

Astfel, au fost verificați 8 agenți economici din municipiul Constanța.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 8/1996,  privind dreptul de autor și drepturile conexe, transmite IPJ Constanța. 

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de 5.000 de lei.




Citește și:

Știri ConstanțaAcțiune pe drumurile naționale din județul Constanța. Amenzi aplicate
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gigi 20 Feb, 2024 12:03 Foarte bine! Exista un început pentru toate,inclusiv pentru combaterea evaziunii fiscale! Ce facem însă cu pseudoservice-urile din cartierele de case care au împânzit orașul? Și care pe lângă faptul ca nu plătesc nimic statului, au umplut strazile cu harduri,unele cu numere ,altele fără! De ce nu se ia o măsură de modificare a legislației, în asa fel încât garajele sa fie supravegheate și apoi dovedite ca fac reparatii auto! Nici unul nu are însemne de service. Dar ,mai ales după amiezele spre seara și în weekend e un dute-vino ,mai ceva ca la mall! Ies ca șobolanii,supraveghează strada,apoi cu viteza scot mașina "reparata" care pleacă în tromba și baga repede alta! Apoi închid ușile și stau acolo închiși pana termina treaba. "Organele" știu,dar se lamentează spunând ca ,vezi Doamne,nu pot face percheziții în domiciliile persoanelor fizice! Pai atunci schimba legea ca să ai dreptul asta. Dar unii repara în mijlocul străzii,însă cei în drept sa controleze își cauta de lucru în alta parte...Deh,România!