Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune cu radare în cascadă în județele Constanța și Tulcea. Ce au constatat polițiștii (FOTO)

ro

21 Oct, 2023 13:59 875 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
 
  • La data de 20 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciilor Rutiere Constanța și Tulcea, precum și din cadrul formațiunilor rutiere au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea încălcărilor normelor legale privind viteza de deplasare și efectuarea depășirilor în trafic.
 
La data de 20 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciilor Rutiere Constanța și Tulcea, precum și din cadrul formațiunilor rutiere au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea încălcărilor normelor legale privind viteza de deplasare și efectuarea depășirilor în trafic, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Acțiunea s-a desfășurat pe principalele drumuri naționale și europene din județul Constanța și pe DN 2A și DN 22, în județul Tulcea, cu radare în cascadă.
 
Scopul acțiunii a fost acela de a preveni accidentele de circulație.
 
În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 146 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 82.000 de lei.
 
Dintre acestea, 124 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
 
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 42 de permise de coducere, dintre care 39 pentru încălcarea normelor legale privind viteza de deplasare și 3 pentru depășire neregulamentară.
 
Exemplu:
 
La data de 20 octombrie 2023, în jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 22, aparatul radar înregistrând viteza de 160 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteză este de 100 km/h, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii din Județul Cluj
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii