Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a polițiștilor din Constanța. Iată ce au constatat aceștia

ro

01 Dec, 2023 18:06 1023 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în municipiu și județ.
 
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în municipiu și județ, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 1 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în comuna Albești.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.
 
La data de 30 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 1.000 de lei.
 
La data de 30 noiembrie 2023, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secțiile 1 și 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, precum și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate nouă sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei, a încheiat sursa citată.
 

Citește și:
Mandat pus în aplicare de polițiștii din Constanța. Iată pe ce motiv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii