Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii Venus Holiday 2000 SA din Constanța au adăugat un nou obiect secundar de activitate. Despre ce este vorba

ro

25 May, 2022 00:00 1392 Marime text
  • Decizia a fost luată la şedinţa adunării generale extraordinare ţinută în data de 01.04.2022, ora 10.00
 
Cea mai recentă decizie luată de conducerea Venus Holiday 2000 SA a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Decizia a fost luată la şedinţa adunării generale extraordinare ţinută în data de 01.04.2022, ora 10.00, la  prima convocare, la sediul social al societăţii din staţiunea Venus, localitatea Mangalia, judeţul Constanţa.
 
Au fost prezenţi acţionarii: Meda Prod Distribution - S.A., cu sediul social în Bucureşti, str. Vâlsăneşti, deţinătoare a unui nr. de 623.080 acţiuni, reprezentând 10,732% din capitalul social şi din totalul drepturilor de vot ale societăţii, prin reprezentant legal Director General Rizea Florin, şi Fenara Holdings Limited, o societate cu răspundere limitată, înregistrată în conformitate cu legile Republicii Cipru, cu sediul social în str. Anthoupoleos nr. 28, Nicosia, Cipru, deţinătoare a unui nr. de 5.182.140 acţiuni, reprezentând 89,2576% din capitalul social şi din totalul drepturilor de vot ale societăţii, reprezentată de Dima Monica Ana Georgiana, conform Procurii Speciale emise de către Fenara Holding Limited.
 
Şedinţa a fost prezidată de Oana Chirilă, în calitate de Administrator unic al societăţii, fiind desemnat secretar de şedinţă Rizea Florin.
 
 
Au fost luate mai multe decizii, dintre care:
 
1. Se aprobă completarea obiectului secundar de activitate al societăţii astfel:
Cod CAEN 3511 - Producţia de energie electrică.
2. Se aprobă întocmirea unui Act constitutiv actualizat şi împuternicirea administratorului unic Chirilă Oana, în vederea semnării Actului constitutiv actualizat şi a îndeplinirii tuturor formalităţilor de publicitate.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Venus Holiday 2000 SA a scos la vânzare mai multe imobile
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii