Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii Complex Savoy SA, convocați în ședință ordinară. Se modifică administratorul firmei

ro

30 Mar, 2022 00:00 1457 Marime text
  • Pe ordinea de zi se numără și alegerea unui administrator al societăţii în locul administratorului Ciocan Livia
 
Consiliul de Administraţie al Societăţii Complex Savoy SA, cu sediul în Hotel Savoy, Constanţa - staţiunea Mamaia, jud. Constanţa, în baza art. 111 şi urm. din Legea nr. 31/1990, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 29.04.2022, ora 10.00, la sediul social, pentru toţi acţionarii înscrişi în Registrul acţionarilor la data de referinţă, 04.04.2022.
 
Ordinea de zi va fi formată din următoarele puncte:

1. alegerea unui administrator al societăţii în locul administratorului Ciocan Livia;
2. desemnarea persoanei însărcinate cu înregistrarea în Registrul Comerţului.
 
Începând cu data de 04.04.2022, documentele şi informaţiile referitoare la problemele incluse pe ordinea de zi se pot consulta pe pagina de internet http://www.savoyhotel.ro/login-acţionari, la sediul societăţii sau procura contra cost de la societate, între orele 9.00-12.00, în zilele lucrătoare. De la aceeaşi dată, formularele de procuri speciale se pot obţine de la sediul societăţii, între orele 9.00 - 12.00, în zilele lucrătoare, sau pe pagina de internet http://www.savoyhotel.ro/login-acţionari. Un exemplar al procurii trebuie depus în original la sediul societăţii cel târziu cu 48 de ore înainte de data stabilită pentru prima şedinţă a adunării.
 
Lista cuprinzând informaţii cu privire la numele, localitatea de domiciliu şi calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcţia de administrator se află la dispoziţia acţionarilor, putând fi consultată şi completată de aceştia. Data-limită până la care se pot depune candidaturile pentru funcţia de administrator este de 15 zile de la data publicării convocatorului.
 
În cazul în care adunarea nu poate delibera ori lua hotărâri din cauza neîntrunirii cvorumului statutar în data de 29.04.2022, a doua şedinţă a adunării se va ţine în data de 30.04.2022, la aceeaşi oră, în acelaşi loc, cu aceleaşi ordine de zi şi dată de referinţă.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Scade prețul unui imobil scos la vânzare de Complex Savoy SA, în Mamaia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii