Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acoperișurile unor blocuri din Piatra Neamț, smulse de vânt. Mai multe autoturisme, avariate (GALERIE FOTO)

ro

05 Jan, 2022 09:25 1149 Marime text
Începând de aseară (4 ianuarie 2022) de la ora 20.00 până în seara aceasta la ora 18.00, județul Neamț se află sub avertizare cod galben de intensificări ale vântului. Potrivit ANM, în acest interval vântul va avea intensificări cu viteze de 70...80 km/h și temporar de peste 90 km/h.

În cursul nopții pompierii din cadrul ISU Neamț au fost solicitați să intervină în mai multe zone unde au fost înregistrate acoperișuri smulse de vânt, mașini avariate sau copaci căzuți pe carosabil.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamț, Irina Popa pompierii au intervenit în mai multe situații,  astfel: 

- îndepărtare elemente de construcție instabile de pe acoperișul unui bloc de locuințe din strada Ulmilor în municipiul Piatra Neamţ. Elemente din acoperiș au căzut peste 2 mașini, iar alte elemente prezentaau riscul de a cădea. 

- îndepărtare elemente de construcție instabile de pe acoperișul unui bloc de locuințe din strada Mihai Eminescu (zona Plantavorel) în municipiul Piatra Neamţ. O parte din acoperiș a căzut în parcare peste mașini, iar o altă bucată stătea să cadă. 

-  îndepărtare elemente de construcție instabile de pe acoperișul unui bloc de locuințe din strada Dimitrie Leonida în municipiul Piatra Neamț. O parte din acoperiș a căzut în parcare, iar alte bucăți stăteau să cadă. 

-copac căzut pe carosabil în municipiul Piatra Neamț, pe strada Iulian Antonescu. 

-copac căzut pe carosabil care bloca circulația pe DN 15 B, în comuna Vânători Neamţ. 

De asemenea, compania de electricitate a anunțat că în această dimineață, la ora 06:00, 551 de consumatori din orașul Bicaz și localitățile Secu, Izvorul Alb, și Poiana nu erau alimentați cu energie electrică. 

Sursa foto: ISU Neamț
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii