Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziție publică Serviciul de Ambulanță Județean Constanța cumpără echipamente de protecție, pentru lupta cu COVID-19 (document)

ro

29 Jul, 2020 00:00 1614 Marime text
  • Serviciul de Ambulanță Județean Constanța cumpără materiale de protecție
Serviciul de Ambulanță Județean Constanța organizează o licitație pentru achiziția de echipamente medicale.
Valoarea estimată a achiziției este de 7.352.680 lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 25 august 2020. Obiectul contractului constă în furnizarea de echipamente pentru protecție personală necesare pentru protecția adecvată împotriva Covid-19 a personalului medical și auxiliar din operativ care este extrem de expus interacționând cu cazuri confirmate de COVID-19 sau contact direct cu mare probabilitate de confirmare.

Achiziția publică are în vedere atribuirea unui acord-cadru de furnizare botoși pentru protecția încălțămintei de unică folosință pe o perioadă de 12 luni, în conformitate cu prevederile caietului de sarcini. De asemenea, se cumpără și mânuși chirurgicale de unică folosință, viziere, combinezoane, mănuși examinare nesterile, mască FFP2/KN95, mască cu pliuri, ochelari de protecție pe o perioadă de 12 luni.

Persoane cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii sunt: dr. Bădescu Laurențiu, manager general; ec. Iacob Monica Elena, director economic; dr. Cealera Ionuț, director medical; Dorcea Alexandru Emanuel, director tehnic; as. Pisică Adrian, asistent sef; dr. Bălănescu Marius-Eduard, medic primar; as. Calaresiu Mariana, asistent medical principal; as. Ruse Nela, asistent medical principal; as. Modjes Mihaela, asistent medical principal; Paval Costin-Daniel, inginer; ec. Dogea Lica, economist; ec. Roman Elena, economist; ec. Dinu Catalina Carmen, economist; Fantaneanu Oana Roberta, economist; Ursu Adriana, economist; ec. Gula Nicoleta, economist.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii