Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziția va fi livrată la Mangalia, județul Constanța O unitate militară din Brașov organizează o licitație de peste 80.000.000 de lei. Ce cumpără (DOCUMENT)

ro

09 May, 2024 17:00 622 Marime text
  • Contractul va fi atribuit în baza criteriului cel mai bun raport calitate – preț. În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obținut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situația în care egalitatea se menține, autoritatea/entitatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, şi oferta câștigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai avantajoasă
 
Unitatea Militară 02655 din localitatea Vlădeni, județul Brașov, organizează în data de 10 iunie 2024, de la ora 15:00, o licitație în care pune pe masă suma de 80.000.000 de lei.
 
Obiectul acesteia este „furnizarea de ambarcațiuni multiplatformă, tip RHIB, pentru 12 persoane”. Acestea vor fi livrate la Mangalia, județul Constanța.
 
În descrierea succintă se arată că autoritatea contractantă intenționează să încheie un acord – cadru, pentru o perioadă de 24 luni, pentru furnizarea de ambarcațiuni multiplatformă, tip RHIB, pentru 12 persoane necesare instruirii personalului militar, în zone costiere, maritime și fluviale, în condiții de umiditate (100%) și salinitate ridicată. Ambarcațiunile prevăzute sunt necesare asigurării bazei materiale pentru instrucția specifică forțelor pentru operații speciale navale.
 
Iată ce se arată în descrierea achiziției publice:
 
Produsul „Ambarcațiune multiplatformă, tip RHIB, pentru 12 persoane”, este destinat pentru executarea transportului și inserției/ extracției, în zone costiere, maritime și fluviale, executării sprijinului cu foc cu armamentul de la bord, cu armament cu calibre cuprinse între 7.62 mm și 12.7 mm și aruncătoare de grenade cal. 40 mm, transportul echipelor de scafandri comando în vederea executării de operații de interdicție maritimă (MIO), executării de misiuni de aprovizionare cu materiale necesare în vederea executării misiunilor în zone izolate, executarea misiunilor de recunoaștere electrono-optică și cercetare specială în medii maritime, costiere și fluviale și asigurarea protecției antiteroriste pe mare a navelor proprii, străine și a demnitarilor.
 
Contractul va fi atribuit în baza criteriului cel mai bun raport calitate – preț. În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obținut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situația în care egalitatea se menține, autoritatea/entitatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, şi oferta câștigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai avantajoasă.
 
În anunț se precizează că valoarea minimă a contractului subsecvent este de 10.000.000 de lei fără TVA, iar valoarea maximă a acestuia este 20.000.000 de lei fără TVA. Valoarea minimă a acordului cadru este de 10.000.000 de lei fără TVA, iar valoarea maximă este de 80.000.000 de lei.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității/entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:
- Sileanu Adrian, comandant în calitate de reprezentant legal al U.M. 02655 Vlădeni;
- Ţîrdea Păunescu Roland Albert, locțiitor al comandantului în calitate de înlocuitor al reprezentantului legal al U.M. 02655 Vlădeni;
- Călin Ioan-Ovidiu, comandant în calitate de beneficiar real al U.M. 02660 Mangalia;
- Baciu Claudiu, contabil șef;
- Agachi Flaviu, șef compartiment achiziții și responsabil procedură;
- Cristocea George, șef catedră și președinte de bază cu drept de vot în comisia de evaluare;
- Danilov Daniel, maistru militar specialist și membru de bază în comisia de evaluare;
- Uba Aurel, maistru militar specialist și membru de bază în comisia de evaluare;
- Jitarașu Octavian, șef birou stat major și președinte de rezervă în comisia de evaluare;
- Coman Viorel, maistru militar specialist și membru de rezervă în comisia de evaluare;
- Mucileanu Adrian, maistru militar specialist și membru de rezervă în comisia de evaluare.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Dacor Plast SRL execută lucrări de reparații curente la o unitate militară din Constanța. Ce valoare are contractul (DOCUMENTE) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii