Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente rutiere, în acest weekend, pe litoral. Doi șoferi, prinși băuți la volan

ro

02 May, 2021 17:07 2387 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 2 mai a.c., în jurul orei 13.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe DN 22, în afara localității Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiele.
 
La data de 1 mai a.c., în jurul orei 14.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dobrogeanu Gherea din Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au stabilit faptul că acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiele, mai exact ar fi avariat trei autoturisme, care se aflau parcate regulamentar.

 Citește și: Două accidente la numai un kilometru distanță unul de altul, în Lumina. Unul dintre șoferi era băut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii