Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident pe un Drum Județean. O fetiță de de doar 6 ani, preluată de elicopterul SMURD

ro

12 Aug, 2023 08:07 2249 Marime text

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 11 August 2023, pe DJ561, în zona localității Calopăr din județul Dolj.

La ora 19:40, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au primit o sesizare referitoare la producerea unui accident rutier rutier pe DJ 561, în zona localității Calopăr.

Echipa poliției a ajuns prompt la locul incidentului și a constatat că un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Craiova, conducea un autoturism pe DJ 561, între localitățile Calopăr și Gura Văii, când o roată s-ar fi desprins de la autovehiculul său și a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme.

Evenimentul rutier a avut drept consecință necesitatea acordării de îngrijiri medicale unei minore în vârstă de 6 ani, pasageră într-unul dintre autoturisme. Aceasta a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare.

Toți conducătorii auto implicați în incident au fost supuși testelor cu aparatul etilotest, iar rezultatele acestora au indicat că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma acestui eveniment, polițiștii au inițiat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt în desfășurare pentru a clarifica în detaliu circumstanțele în care s-a produs evenimentul și pentru a stabili responsabilitățile corespunzătoare.

Este important ca toți participanții la trafic să adopte o conduită responsabilă și să respecte regulile de circulație, astfel încât să se evite astfel de incidente nedorite și să se asigure siguranța în trafic.


sursa: infotraficromania.ro. 


Citește și: 

Știri Constanța azi. Accident rutier în Mihail Kogălniceanu. Trei victime
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii