Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident naval în Delta Dunării Turistul german dispărut în Deltă, a fost găsit

ro

20 Sep, 2023 08:46 1481 Marime text

Pompierii tulceni au continut să-l caute pe turistul german dat dispărut duminică, în urma unui accident petrecut în Deltă, pe raza comunei Crişan, în care au fost implicate două ambarcaţiuni, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta.

Acesta a fost găsit la întrare în Mila23, la aproximativ 1 km distanță.

În cursul acestei dimineți, trupul bărbatului de naționalitate germană dispărut în apele din apropierea localității Mila 23 a fost găsit.

Pompierii Pichetului Crișan au intervenit pentru preluarea acestuia și aducerea la mal unde a fost identificat. 

Forțele dislocate în zonă pentru căutare se retrag, inclusiv scafandrii din cadrul ISU Tulcea și ISU Brăila, au transmis reprezentanții ISU Delta Tulcea. 


La misiunea de căutare desfăşurată marţi participă pompierii din cadrul Pichetului de Pompieri Crişan şi patru scafandri, doi scafandri din cadrul Detaşamentului Tulcea şi doi din cadrul ISU Brăila.

Pompierii au început încă de duminică să-l caute pe turistul german, care a căzut din barcă, după impactul celor două ambarcaţiuni.

Reamintim că, duminică, în jurul orei 12.30, Inspectoratul pentru situații de urgență Delta al județului Tulcea a fost anunțat prin apel la numărul unic de Urgență 112, despre faptul că în zona localității Mila 23 s-a produs un accident naval între două ambarcațiuni, iar în urma acestuia o persoană de sex masculin este dispărută în apă.

Pentru căutarea persoanei dispărute au fost alocate forțe și mijloace din cadrul pichetului de pompieri Crișan și un elicopter SMURD.

Ultimele date de la locul producerii accidentului arată faptul că în eveniment au fost implicate 20 de persoane, 13 dintr-o ambarcațiune și alte șapte din a doua. În acest moment se efectuează căutări pentru persoana dispărută sub coordonarea poliției.-au transmis reprezentanții ISU Delta Tulcea.


Citește și:

Delta Dunării: UPDATE. Accident naval între două ambarcațiuni care transportau turiști, pe Canalul Olguța. O persoană s-ar fi înecat (FOTO+VIDEO
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii