Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în Constanța. A lovit patru mașini „Noroc cu stâlpul. Au venit unii și l-au luat. Șoferul era mort de beat”

ro

31 May, 2021 09:10 3975 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc, ieri noapte, în jurul orelor 02.15, în Constanța, lângă Școala numărul 8, în fața Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța.
 
Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea Constanța evenimentul rutier, în care nu s-au înregistrat victime, a a vut loc pe bulevardul IC Brătianu. Autoturismul a intrat într-un stâlp, de pe marginea bulevardului, pe sensul de mers dinspre Gara CFR Constanța.

După producerea accidentului șoferul a părăsit locul faptei.
 
Ce spun martorii
 

„A lovit patru mașini și apoi a rupt stâlpul! BMW seria 7. Noroc cu stâlpul, altfel lovea mai multe mașini”, scrie pe Facebook unul din martori. „Am fost martoră, șoferul era beat. După ce a comis accidentul au oprit încă două mașini lângă el, una de culoare gri cealaltă de culoare albă. Persoanele care se aflau în cele două mașini au coborât să vadă dacă sunt victime, când au văzut că șoferul s-a ridicat pe picioarele lui i-au zis să plece și să lase mașina acolo. Vinovatul accidentului s-a urcat în una din cele două mașini și a plecat cu aceștia”, ne-a scris o altă martoră. 

 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii