Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în apropiere de Mangalia O a doua victimă s-a prezentat la spital după ce un autoturism a lovit o căruţă. Cum s-a produs

ro

29 Sep, 2019 10:48 3616 Marime text

O a doua victimă în urma accidentului care s-a produs ieri între Albeşti şi Mangalia, când un vehicul a accidentat o căruţă. Conform martorilor de la faţa locului, accidentul s-a produs la intrare în staul Arsa, în apropierea troiţei, iar în căruţă se aflau şi alţi trei minori, care nu au suferit răni în urma impactului.

Pe lângă victima care a fost raportată de către medicii ajunşi la faţa locului, câteva ore mai târziu o femeie care se afla în căruţă a fost adusă la spitalul din Mangalia, declarând că se simte rău. A fost trimisă la Spitalul Judeţean Constanţa pentru analize, după care a fost readusă la spital în Mangalia. De altfel, conform martorilor, victimele veneau în vizită la rudele din Arsa, acestea fiind din Albeşti.

Un accident de circulaţie a fost anunţat, în cursul zilei de sâmbătă, 28 septembrie, la Dispeceratul integrat ISU-Ambulanţă al judeţului Constanţa, prin Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112. Accidentul a avut loc între un autoturism şi o căruţă, între Albeşti şi Mangalia. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unui persoane. Aceasta eraconştientă.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii