Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Absolvenţii şcolilor de agenţi au primit uniforme prea mici sau prea mari. 1.800 de poliţişti încearcă să le schimbe între ei "Am 44 și am nevoie de 48"

ro

01 Apr, 2022 20:01 1442 Marime text
Uniformele polițiștilor Foto Facebook/ EuropolSindicaliştii din Poliţie reclamă că absolvenţii şcolilor de agenţi au primit uniforme mai mici sau mai mari, deşi s-au făcut probe pentru ele. Aproximativ 1.800 de poliţişti încearcă acum să schimbe între ei uniformele sau să le retuşeze, a anunțat Sindicatul Europol, într-o postare pe Facebook:

  
"Umilința este prima lecție predată de “sistem” colegilor care recent au absolvit școlile de agenți de poliție.


După ce au fost măsurați de 3 ori, au trecut prin 2 probe, la final, agenții au primit uniforma să fie “la număr”. Adică școlile și-au eliberat magaziile de stocurile de uniformă doar pentru a puncta alocarea tuturor elementelor din norma de echipare prevăzută de ordin, fără să țină cont de măsurile polițiștilor cărora le-au distribuit-o.



În aceste condiții, cei aproximativ 1800 de polițiști s-au trezit cu uniforme cu 3 numere mai mari sau mai mici pe care încearcă în continuare să le schimbe între ei sau să le retușeze.

Discuții pe grupurile de polițiști Foto Facebook/ Sindicatul Europol
Și toate acestea se întâmplă în contextul în care se va schimba actuala uniformă și sunt pregătite tunuri de zeci de milioane de euro, cel mai probabil realizate cu firme de casă ale apropiaților din “sistem”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii