Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A refuzat în primă fază legitimarea Persoană cu substanțe interzise asupra sa! În ce zonă din Constanța au depistat-o polițiștii locali (FOTO)

ro

28 Feb, 2023 14:51 1306 Marime text
foto: Primăria Municipiului Constanța
Persoană depistată de polițiștii locali cu substanțe interzise asupra sa

Acțiunile de patrulare derulate de lucrătorii Direcției Generale Poliția locală Constanța cu atribuții în domeniul ordinii publice au dus, ieri, la depistarea și prinderea unei persoane care avea asupra sa substanțe interzise.

În jurul orei 21: 00, pe strada Cismelei din zona Tic Tac, oamenii legii au observat o persoană care tulbura ordinea și liniștea publică. Aceasta era recalcitrantă și a refuzat în primă fază legitimarea., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

La controlul corporal efectuat asupra sa au fost găsite 3 bile care contineau o materie vegetală, uscată, sub forma de muguri, de culoare verde cu miros intepator, susceptibilă de a avea efect psihoactiv-psihotrop.

 foto: Primăria Municipiului Constanța

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru întocmirea documentației specifice.


Facem apel la constănțenii care constată încălcări legislative care ne afectează pe toți să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0341/922.,  mai transmite sursa citată. 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii