Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A nins și la Tulcea! Continuă degajarea zăpezii (GALERIE FOTO)

ro

29 Jan, 2023 14:03 1097 Marime text


Angajații primăriei și personalul serviciilor subordonate continuă să fie la datorie pentru a se putea circula în siguranță.

Utilajele aflate în dotare au funcționat fără întrerupere pentru activitățile de deszăpezire și împrăștiere de material antiderapant., informează Primăria Tulcea. 

În cursul nopții s-a intervenit cu prioritate pe arterele principale și pe drumul de centură, continuându-se apoi pe alte străzi secundare și alei din cartiere. Caracter prioritar au avut și trotuarele și căile de acces pietonal către spital, școli, poliție, stații de autobuz, instituții publice, precum și scările de acces în cartiere.

În acest moment se continuă și cu degajarea zăpezii de pe trotuarele intens circulate, din piețe și alte spații publice.

Foarte mulți tulceni au dat dovadă de simț civic și au îndepărtat zăpada de pe trotuarele și căile de acces din fața caselor și a blocurilor.

𝐅𝐚𝐜𝐞𝐦 𝐮𝐧 𝐚𝐩𝐞𝐥 𝐜𝐚 𝐩𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐚̆𝐳𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞𝐣𝐚 𝐜𝐮𝐫𝐚̆𝐭̦𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐧𝐮 𝐬𝐞 𝐚𝐫𝐮𝐧𝐜𝐞 𝐳𝐚̆𝐩𝐚𝐝𝐚̆ 𝐝𝐞𝐠𝐚𝐣𝐚𝐭𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐮𝐫𝐭̦𝐢!

Proprietarii de spații comerciale au obligația să îndepărteze zăpada de pe trotuarele adiacente și căile de acces ale magazinelor, restaurantelor, barurilor și cafenelelor., mai transmite sursa citată. 

foto: Facebook/ Primăria Tulcea 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii