Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:13 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit Florin Orezeanu

ro

28 Jul, 2009 21:54 4998 Marime text

orezeanu.jpgOmul de televiziune s-a stins din viaţă ieri dimineaţă, răpus de o boală necruţătoare. Florin Orezeanu, fost director al postului TV Neptun şi director de imagine şi realizator la Televiziunea Română, s-a remarcat prin scurtmetrajele de excepţie şi producţia de film. Potrivit postului TV Neptun, corpul neînsufleţit a fost depus la Casa Mortuară Veche de la Cimitirul Central . Cortegiul funerar pleacă astăzi spre Baiai Mare, unde scenaristul şi regizorul cunoscut şi apreciat pentru profesionalismul său, va fi înmormântat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihaela 06 Oct, 2010 23:15 Am avut si eu sansa sa il cunosc. Foarte putin, dar l-am cunoscut indeajuns ca sa pot spune ca a fost un reper si in viata mea. Un om generos, plin de talent si modestie.Imi pare foarte rau sa aflu abia acum de boala si disparitia lui. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
  • alexandra 22 Jun, 2010 20:57 Ai dreptate,Alina.Un om deosebit pe care l-am simpatizat din prima clipa.Imi lipseste!
  • Alina 01 Aug, 2009 14:52 O minune de om. De cate ori filmam, Dumnezeu ne inconjura de un glob de energie creatoare inexplicabila, de care ne bucuram si ne miram in acelasi timp. Am avut o sansa rara sa pot lucra alaturi de el. Multumesc, Nenea Ore. Alina Cosmoiu