Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:01 01 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

A început sesiunea a II-a de înscriere pentru învăţământul postliceal militar de formare a maiştrilor militari şi a subofiţerilor. Până când vă puteți înscrie

ro

11 Aug, 2022 12:14 680 Marime text
 
Înscrieri pentru învățământul militar, foto: Facebook/  Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.roSesiunea a II-a de înscriere pentru învăţământul postliceal militar de formare a maiştrilor militari şi a subofiţerilor!
 
Vă puteți înscrie până pe 16.08.2022.
 
Perioada de selecție se desfășoară în perioada 11 - 20.08.2022, iar susținerea probei de verificare a cunoștințelor se va face în data de 29.08.2022.
 
Numărul de locuri va fi disponibil la instituțiile de învățământ postliceal militar în urma finalizării primei sesiuni de admitere.
Se pot înscrie elevii care sunt înscrişi la examenul de bacalaureat, cât şi absolvenții de liceu cu diplomă de bacalaureat, cu vârsta de cel mult 28 de ani împliniți în anul 2022.
 
Până la data concursului de admitere trebuie făcută dovada absolvirii examenului de bacalaureat.
 
Candidații pentru subofiţeri - armele „auto“, „geniu“ și „tancuri“ trebuie să posede permis de conducere auto valabil, categoriile B și C.
Despre condiţiile şi criteriile de recrutare şi selecţie: https://www.recrutaremapn.ro/maistrumilitar.php
 
Vă puteţi înscrie online la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau mergând la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al județului/sectorului în care aveţi domiciliul. Adresele și numerele de telefon sunt disponibile aici: www.recrutaremapn.ro/contactbir.php .
 
Sursa: Recrutare MApN
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii