Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început școala! Constanța. În fiecare zi, unitățile de învățământ, atent supravegheate de forțele de ordine (galerie foto)

ro

13 Sep, 2021 15:04 1196 Marime text
  • La Constanța, polițiștii locali s-au asigurat că cei mici, dar și cei mari au fost în siguranță pe trecerile de pietoni, dar și că în preajma unităților de învățământ nu s-au petrecut incidente neplăcute.
Peste 50 de polițiștii locali constănțeni din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, alături de forțe de ordine din alte structuri ale MAI s-au asigurat astăzi că elevii, preșcolarii și liceenii au intrat în siguranță în unitățile de învățământ.
 
Și nu doar în prima zi de școală. În fiecare zi, unitățile de învățământ vor fi atent supravegheate de forțele de ordine atât la primele ore ale dimineții, cât și la ieșirea de la cursuri, până când toți elevii vor fi plecat spre case.

Polițiștii locali s-au asigurat că cei mici, dar și cei mari au fost în siguranță pe trecerile de pietoni, dar și că în preajma unităților de învățământ nu s-au petrecut incidente neplăcute., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii