Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost transportată la UPU Tulcea O tânără de 18 ani a avut nevoie de ajutorul jandarmilor. Ce s-a întâmplat

ro

04 Mar, 2021 16:20 1689 Marime text
  • O femeie a solicitat sprijinul jandarmilor tulceni, fiind agresată fizic de către fostul concubin şi soţia acestuia.
În data de 03 martie, în jurul orei 22:00,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie, care a reclamat faptul că este victima unei agresiuni fizice.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat o femeie, în vârstă de 18 ani, care a declarat verbal faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Sabinelor din municipiul Tulcea, a fost lovită cu pumnii, în repetate rânduri, în zona capului, de către fostul concubin şi soţia acestuia, reuşind la un moment dat, să fugă.
 
Constatând faptul că femeia acuza dureri în zona capului, jandarmii au solicitat prezenţa unui echipaj din cadrul Serviciului de  Ambulanţă Tulcea, aceasta fiind preluată şi transportată la U.P.U. Tulcea pentru investigaţii de specialitate.
 
În urma verificărilor efectuate şi a semnalmentelor oferite de persoana vătămată, jandarmii au identificat persoanele reclamate pe strada Plevnei.
 
Soţia bărbatului reclamat a declarat faptul că a surprins o discuţie telefonică între soţul său şi fosta concubină, l-a urmărit şi în momentul în care a văzut-o pe fosta concubină purtând o discuţie cu soţul său, a început să o lovească în zona capului şi să o tragă de păr, însă şi ea a fost agresată fizic de către cele două prietene care o însoţeau pe fosta concubină a soţului său, acestea trăgând-o de păr, lovind-o cu picioarele în zona spatelui şi zgâriind-o pe faţă.
 
Fostul concubin al persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 22 de ani,  a relatat faptul că a încercat să intervină pentru a aplana conflictul, însă fosta concubină i-a adresat injurii şi expresii jignitoare, folosind două pietre pentru  a-l lovi în zona spatelui.
 
Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele persoanelor reclamate actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe şi de asemenea,  au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Sursa foto: IJJ Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii