Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost montată nocturna pe noul stadion Callatis din municipiul Mangalia

ro

09 May, 2023 12:07 1957 Marime text
Baza sportivă și stadionul Callatis din municipiul Mangalia, tot mai aproape de finalizare: ,,O nouă etapă importantă în construcția stadionului Callatis a avut loc ieri, când a fost montat sistemul de nocturnă. În curând, tinerii și copiii Mangaliei vor avea o bază sportivă modernă pe care se vor putea antrena,’’ a anunțat primarul Radu Cristian.

Obiectivul este realizat cu finanțare guvernamentală de la CNI, după ce municipalitatea a predat amplasamentul eliberat de sarcini.
În urma investiției, vechiul stadion este transformat într-o bază ultramodernă, cu terenuri ce vor deservi mai multe discipline sportive. ,,Vechiul stadion va fi transformat într-unul complet nou, modern, unde copiii și tinerii orașului se vor putea antrena în cele mai bune condiții”, a declarat primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian.

Potrivit documentației tehnice, pe actualul amplasament este amenajată o bază sportivă prevăzută cu tribune și nocturnă, care cuprinde un teren de fotbal, un alt teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, o clădire pentru vestiare și anexe. Totodată, vor fi amenajate spații verzi, alei pietonale și o parcare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii