Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost implicată într-un eveniment rutier Șoferiță beată, depistată la volan pe o stradă din Mangalia. Uimitor ce alcoolemie avea

ro

25 Oct, 2022 14:27 1355 Marime text
Imagine cu o șoferiță, Sursa foto: Pexels
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști!

Potrivit IPJ Constanța, la data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 9.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat o femeie, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Portului din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Femeia a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.


La data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 1.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus o autoutilitară pe strada Termele Romane din municipiul Constanța, fără a poseda permis corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus., mai informează sursa citată. 


În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii