Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Constanța. Ce teme s-au dezbătut

ro

07 Feb, 2020 19:09 2053 Marime text
Astăzi, la sediul Instituției Prefectului - Județul Constanța, a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Alături de autorități, s-au dezbătut două teme importante.

În primul rând, s-a luat cunoștință de sesizările operatorilor economici din Portul Midia, nemulțumiți de faptul că operațiunea de ranfluare a navei Queen Hind îngreunează mult manevrele comerciale din port. ANR a luat decizia de a relua manevrele portuare în intervale orare bine stabilite in colaborare cu societatea câstigătoare a licitației de ranfluare, cu respectarea strictă a condițiilor de siguranță impuse in funcție de situația existentă.

Al doilea subiect pe ordinea de zi a fost surparea malului Canalului Dunăre - Marea Neagră. Autoritățile locale din Cumpăna au solicitat ajutor de urgență pentru consolidare, dat fiind faptul că există un pericol real pentru locuitorii din zonă.

În acest sens, se va trimite săptămâna viitoare o solicitare de sprijin în vederea indentificării surselor de finanțare către Ministerul Transporturilor, Ministerul Dezvoltării si către Ministerul de Finanțe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii