Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost arestat unul dintre suspecți în cazul uciderii lui Adrian Kreiner

ro

30 Dec, 2023 16:51 920 Marime text
Sursa foto: Pexels


 
  • Unul dintre cei trei suspecţi în cazul morţii omului de afaceri Adrian Kreiner, adus în ţară din Scoţia, a fost arestat preventiv, potrivit Agerpres.

„Procedura de extrădare a fost finalizată pentru unul dintre inculpaţii din cazul Kreiner. În cursul zilei de astăzi, inculpatul a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu. Judecătorul a dispus confirmarea arestării preventive dispuse în lipsă şi a mandatului de arestare", a transmis, sâmbătă, Parchetul Sibiu.


Doi dintre bărbaţii care l-ar fi bătut şi ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu au fost prinşi în Marea Britanie, unul în Scoţia - Laurenţiu Ghiţă, altul în Irlanda de Nord - Marian Cristian Minae. Poliţia Română îl caută încă pe cel de-al treilea suspect - Cosmin Costinel Zuleam.

Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare preventivă în lipsă pe numele celor trei, acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată.

În 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, însă acestea nu au fost lovite.

Autorii crimei au reuşit să fugă din ţară, iar un complice al acestora din judeţul Timiş, Ilie Sitariu, a fost prins şi arestat preventiv.

Citește și
Crimă șocantă, la Sibiu. Ce declară polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii