Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A cincea ediţie marca Euro Vial Lighting Expoziţia Electrică Demonstrativă - cele mai noi soluţii pentru o casă inteligentă (galerie foto)

ro

26 May, 2014 00:00 2564 Marime text
Euro Vial Lighting găzduieşte cea de-a cincea ediţie a Expoziţiei Electrice Demonstrative (EED), eveniment dedicat atât partenerilor consacraţi ai firmei, cât şi utilizatorilor casnici care vor să afle ultimele noutăţi în domeniul iluminatului. 

Prin Expoziţia Electrică Demonstrativă de la Constanţa, manifestare ce a crescut de la an la an, organizatorii de la Euro Vial Lighting doresc să atragă segmente diferite de clienţi şi colaboratori. Anul acesta, la manifestarea din 29 -  31 mai participă cei mai importanţi parteneri ai Euro Vial Lighting, cu care utilizatorii pot discuta direct pentru a afla ultimele informaţii în domeniu. De asemenea, expozanţii au ocazia să obţină feedback direct din partea vizitatorilor. La standurile din cadrul expoziţiei pot fi vizionate cele mai noi soluţii de iluminat sau de ambianţă, ultimele game de produse, dar şi detalii privind eficienţa energetică.
Un mesaj foarte important pe care organizatorii îşi propun să îl transmită în cadrul acestei ediţii este educarea utilizatorului final în sensul adoptării unei  atitudini de consum verde, eficiente. Clienţii tradiţionali sau noi, beneficiarii finali, dar şi cei care vor să-şi renoveze locuinţa ori să-şi construiască o casă vor găsi exact ce le trebuie în cadrul expoziţiei organizate de Euro Vial Lighting. În plus, în perioada evenimentului, poate fi vizitat şi Kids Showroom, locul unde vor fi expuse corpuri de iluminat pentru camere de copii. Pe parcursul expoziţiei, vor avea loc prezentări şi cursuri practice, dar şi teoretice, însoţite de demonstraţii. De asemenea, vizitatorii vor putea participa şi la concursuri cu premii.

„Această a cincea ediţie este foarte bine organizată, dar ne dorim să creştem de la an la an. Avem mai multe noutăţi şi mai mulţi expozanţi decât în anii trecuţi şi observăm un interes foarte mare pentru produsele expuse. Dorim ca ultima săptămână a lunii mai să devină tradiţională pentru acest eveniment. Un concept foarte important pentru această ediţie, dedicat publicului larg, este casa inteligentă. De asemenea, vor fi prezentate ultimele noutăţi din domeniu, Euro Vial Lighting venind cu soluţii de economisire a energiei electrice, prin trecerea la surse eficiente din punct de vedere energetic, menite a proteja instalaţia de supratensiune“, a declarat Virgil Lixandru, directorul general al Euro Vial Lighting.
Sunt aşteptaţi la expoziţia care va avea loc la sediul firmei organizatoare - strada Nicolae Filimon nr. 23 - toţi cei interesaţi de noile tehnologii pentru controlul unei case inteligente. Intrarea este liberă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii