Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

720 de angajati ai SCJU vor fi disponibilizati

ro

20 Jul, 2010 00:00 1539 Marime text
Angajaţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa stau cu sufletul la gură până pe 28 iulie, când se vor stabili criteriile de disponibilizare.

Consiliul de Administraţie (CA) a SCJU s-a reunit astăzi pentru a pune la punct schimbările ce vor avea loc în cadrul unităţii sanitare. Boris Parpală, unul dintre reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa în CA, a dezvăluit numărul angajaţilor ce urmează a fi concediaţi. „700 de angajaţi pe postul de asistente şi infirmiere vor fi disponibilizaţi, precum şi un număr de 20 de medici. Încă nu am stabilit criteriile de selecţie ale acestora, detaliile urmând a fi stabilite la viitoarea şedinţă, pe 28 iulie“, a declarat Boris Parpală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Carmen 20 Jul, 2010 17:22 DL.Manager Capatana de cand s -a instalat pe acest post si-a urmarit propriul interes - a luat laboratorul,a privatizat bucatatiea si acum vrea sa dea afara infirmiere si asistente - medici - vrea sa privatizeze tot spitalul - cei fara bani ce vor face? - vor muri chiar si in spital pentru ca nu au bani.Rusine - ar trebui sa plece de unde a venit sa ne lase sa ne facem meseria - el daca se imbolnaveste pleaca in Franta,Germania sau cine stiw unde- DEMISIA