Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

7 copii şi 3 adulţi, răniţi în urma unui accident grav, în Botoșani

ro

01 Jun, 2022 20:17 1329 Marime text
Imagine de la locul accidentului Foto Monitorulbt.roŞapte copii şi trei adulţi aflați în două mașini au fost răniţi în urma unui accident grav produs miercuri, 1 iunie, îm localitatea Loturi Enescu, municipiul Dorohoi, din județul Botoșani.



În urma unui apel la 112, la fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, dar și o ambulanță SMURD, dar și patru echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.


La sosirea forțelor de intervenție, șoferul uneia dintre mașini era încarcerat, iar celelalte victime erau ieșite din autoturisme. Din fericire, toate persoanele erau conștiente.


Pompierii au extras victima, care a fost preluată de un echipaj de prim ajutor. Și celelalte persoane au fost evaluate la fața locului. Echipajele medicale au decis ca acestea să fie transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.



Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.


Cauza producerii accidentului va fi stabilită de polițiști.

Copiii au vârste între 3 și 14 ani și se aflau în aceeași mașină cu părinții lor.


Sursa Monitorulbt.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii