Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

5 sfaturi pentru pasionații de jocuri de noroc de la noi din țară

ro

05 Feb, 2024 12:12 546 Marime text

Apariția și dezvoltarea cazinourilor online au făcut ca numărul românilor care aleg să se relaxeze prin jocuri de noroc să crească semnificativ. Ofertele operatorilor licențiați sunt foarte variate, astfel că fiecare poate găsi un joc pe placul său.
Pentru că este vorba despre o distracție accesibilă, mulți nu își fac un plan și nu ating potențialul maxim al experienței de joc. De aceea, cei care intră în cazinourile de pe internet ar trebui să țină cont de cinci recomandări importante:

1. Să distribuie cu grijă bugetul la sloturi

Sloturile sunt cele mai populare jocuri din cazinourile online. Aproximativ 90% din oferta operatorilor constă în păcănele online. O caracteristică de bază este că rezultatul unei rotiri e aflat în câteva secunde, astfel că într-un timp scurt pot fi jucate foarte multe runde.
Deznodământul unei rotiri nu poate fi anticipat, sloturile fiind un joc sută la sută de noroc. O rundă câștigătoare poate veni repede, dar, la fel de bine, se poate lăsa îndelung așteptată. Ca să aibă parte de ea, jucătorii trebuie să își împartă bugetul astfel încât banii să îi ajungă pentru un număr cât mai mare de învârtiri.

2. La ruletă, să opteze pentru selecțiile cu șanse mari de succes

Ca și în cazul sloturilor, nimeni nu poate ști rezultatul următoarei runde la ruletă. Ce s-a întâmplat anterior nu are absolut nicio relevanță. Prin urmare, la acest joc nu pot fi aplicate strategii de pariere. Un prim sfat pentru pasionații de ruletă este să opteze pentru mesele cu dealer live, întrucât câștigurile nu sunt ținute sub control de un script.
Apoi, este bine ca jucătorii să opteze pentru selecțiile cu șansele cele mai mari de succes: roșu/negru, par/impar și peste 18.5/sub 18.5. De asemenea, ruleta europeană este de preferat în detrimentul celei americane, întrucât avantajul „casei” este mai mic.

3. Să evite complicațiile la Blackjack

Blackjack-ul este unul dintre cele mai avantajoase jocuri de cazino, din perspectiva jucătorului. Totodată, este și printre cele mai populare, operatorii legali din țara noastră oferind zeci de versiuni în secțiunea live sau în cea rezervată meselor electronice.
Regulamentul este foarte simplu: clienții cazinoului trebuie să obțină 21 de puncte sau să un punctaj mai bun decât al dealerului. Ei își pot complica, însă viața apelând la opțiuni suplimentare precum „Split” sau „Double”. Recomandarea celor cu experiență este ca începătorii să se rezume la un joc simplu și să nu încerce să gestioneze două mâini în paralel.

4. Să înceapă cu începutul la Video Poker

Pokerul Video este un alt joc pe placul românilor, pentru simplitatea sa, dar și pentru șansele apreciabile de câștig. Cazinourile licențiate oferă mai multe versiuni. De exemplu, la Frank Casino game sunt disponibile 10 jocuri: 5 de „Jacks or Better”, 2 de „Deuces Wild”, 2 de „Joker Poker” și un „4 of a Kind Bonus Poker”.
„Jacks or Better” este varianta pe care ar trebui să se concentreze începătorii, pentru că e și cea mai simplă. La celelalte apar și alte elemente, unele cărți având calitate de Joker și complicând calculele pentru cei care încearcă să aprecieze probabilitatea de a obține o anumită combinație. După ce capătă experiență, pasionații pot încerca și alte versiuni.

5. Să pună accent pe joc responsabil și pe distracție

Indiferent de jocul preferat, clienții cazinourilor trebuie să fie conștienți că jocurile de noroc reprezintă o modalitate de divertisment și nimic altceva. De asemenea, orice pasionat trebuie să se încadreze în limita de cheltuieli pe care și-o permite și să nu petreacă timp peste măsură pe site-urile de gambling. Responsabilitatea este o calitate de aur.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii