Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

30 de elevi de la școli din județul Tulcea s-au întrecut pentru trofeul “Prietenii Pompierilor”. Cine sunt câștigătorii (GALERIE FOTO)

ro

12 May, 2022 19:58 888 Marime text
Concursul Prietenii Pompierilor. Foto: ISU Delta Tulcea
30 de elevi s-au întrecut, astăzi, pentru trofeul “Prietenii Pompierilor”. Organizat de Inspectoratul Școlar Județean, cu sprijinul Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta” al Județului Tulcea și Consiliului Județean, concursul s-a desfășurat pe stadionul “Bididia” din municipiul Tulcea și a reunit la start 3 echipaje de la unități de învățământ din municipiul Tulcea și Srichioi
 
Potrivit ISU Delta Tulcea, concursul “Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și apreciere a pericolelor generate de situațiile de urgență, precum și pentru dezvoltarea unor calități precum iniţiativa, spiritul de echipă, curajul și disciplina.

Echipajele, formate din câte nouă membri și o rezervă, au avut de trecut o probă teoretică, cu întrebări din domeniul prevenirii și stingerii incendiilor, o pistă cu obstacole și o ştafetă de 400 m, cu obstacole.

Clasamentul final a fost următorul: 
  • Locul I fete: Școala Gimnazială "Nifon Bălașescu" municipiul Tulcea
  • Locul I (mixt/băieți)): Școala Gimnazială "Sarichioi" comuna Sarichioi
  • Locul al II-lea (băieți): Școala Gimnazială “Nifon Bălășescu” municipiul Tulcea
Competiția s-a încheiat cu o festivitate de premiere. Echipele au fost recompensate cu diplome, medalii și cupe.

„Adresăm felicitări tuturor elevilor care au participat și instituțiilor de învățământ din care aceștia au făcut parte: Școala Gimnazială "Nifon Bălașescu" din municipiul Tulcea și Școala Gimnazială "Sarichioi" comuna Sarichioi“ - au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii