Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

26 de pachete de țigarete netimbrate, confiscate în municipiul Constanta

ro

16 Feb, 2021 08:56 1518 Marime text


Direcția Generală Poliția Locală acționează constant pentru prevenirea infracționalității și creșterea gradului de siguranță în oraș.
 
În timpul unei activități de patrulare efectuate în cursul săptămânii trecute, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au identificat pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu o femeie cu domiciliul în municipiul Constanța, care deținea fără documente de proveniență 26 de pachete de țigarete netimbrate, în vederea comercializării nelegale.
 
Persoana în cauză, împreună cu marfa confiscată, a fost predată organelor competente pentru continuarea cercetării, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, prevăzută de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006, privind Codul Vamal.
 
”Menționăm că femeia nu se află la prima abatere de acest gen. În ultimii doi ani, aceasta a fost depistată de mai multe ori, în zona pieței Tomis III, în timp ce oferea spre vânzare țigarete netimbrate.
 
Cetățenii pot semnala faptele de comerț ilicit la numărul de telefon 0241.484.205- Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală”, transmite PMC

Sursă foto: PMC
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii