Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

20 de absolvenți ai Școlilor de agenți de poliție, încadrați la IPJ Tulcea

ro

31 Oct, 2022 15:57 1715 Marime text
foto: IPJ Tulcea Astăzi, la Inspectoratul Județean de Poliție Tulcea, 20 de absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina, promoția octombrie 2022, au avut o nouă zi plină de emoții, odată cu parcurgerea procedurii de repartizare pe funcții.
 
Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.
 
Potrivit IPJ Tulcea, cei 20 de agenți de poliție au fost repartizați în cadrul structurilor de ordine publică și rutieră, din care 9 în mediul urban și 11 în mediul rural.
 
Suntem mândri să avem în rândurile noastre tineri polițiști care și-au dovedit deja pasiunea pentru munca de poliție prin rezultate foarte bune obținute în timpul școlii de agenți și suntem convinși că lucrând cu alături de profesioniști cu experiență din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, cariera lor profesională va cunoaște o evoluție și vor deveni polițiști de valoare.
 

Le urăm bun venit și mult succes în cariera profesională!, mai transmite IPJ Tulcea. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii