Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

19 percheziții, în Prahova, pentru trafic de persoane, proxenetism, trafic de droguri (FOTO+VIDEO)

ro

23 Nov, 2023 15:29 1073 Marime text





 
  • La data de 23 noiembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești, au pus în executare 19 mandate de percheziție domiciliară și 26 de mandate de aducere, în județul Prahova, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, proxenetism, deținere și trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
                                                       

„Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada august - noiembrie 2023, mai multe  persoane au exploatat persoane vătămate majore,  prin determinarea sau obligarea la practicarea prostituției, în scopul obținerii de foloase materiale. În aceeași perioadă, au procurat și deținut droguri de risc și mare risc, precum și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, în scopul comercializării, dar și  pentru consumul propriu, fără drept”, susțin polițiștii.

 
Audierile se desfășoară la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciu menționatăl Teritorial Ploiești.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de  Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
 
Acțiunea se realizează cu sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” Ploiești.
 

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, încheie sursa menționată.

Sursa galeriei foto și video: Poliția Română
 
 Citește și
Un bărbat a fost descoperit în zona CET, Constanța, cu peste 100 pachete de țigări de contrabandă
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii