Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:45 15 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

13 mai - Ziua Dorului în România

ro

13 May, 2021 07:39 1107 Marime text
  • Din 13 mai 2015, România sărbătorește Ziua Dorului.
În 13 mai 2015, România a sărbătorit pentru prima dată Ziua Dorului. Iniţiativa le-a aparţinut membrilor trupei Vunk, care au vrut să dedice această zi tuturor celor care se simt departe de ţară, de cei dragi sau de copilărie.

“Dorul este o emoție pe care o trăim des – ne e dor aproape zilnic de oameni, de locuri, de arome, de perioade din viață care au trecut. Mai mult, ne e dor de cum ne simțeam noi lângă o persoană specială sau într-o situație care a mișcat ceva în noi. De aici și ideea de zi dedicată Dorului. Este important să ne acceptăm emoțiile și să le împărtășim către cei dragi, chiar dacă poate fi o ipostază vulnerabilă.

Ziua Dorului este un îndemn de a ne muta atenția pe lucrurile frumoase, pe ceea ce iubim la cineva. Este ziua cu cei mai mulți “pacienți” și poate avea efect terapeutic. Așa că, astăzi, pe 13 mai, trimite și tu un mesaj către cineva de care îți e dor sub #miedordetine #ziuadorului. Vei face pe cineva fericit și, cine știe, poate ți se va schimba complet ziua și ție”, spunea Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.Sursă video: Youtube/ MediaPro Music 

Ti-a placut articolul?

Comentarii