Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

10.000 de fani din intreaga lume și-au asigurat intrarea la prima ediție UNTOLD Dubai

ro

04 Oct, 2023 11:51 764 Marime text
10.000 de fani* din intreaga lume și-au asigurat intrarea la prima ediție *UNTOLD Dubai*, primul mega festival din orașul viitorului.

Evenimentul va avea loc la *EXPO CITY DUBAI*, în perioada *15-18 februarie 2024.*

Prima rundă de vânzare a abonamentelor pentru prima ediție a festivalului *UNTOLD Dubai* a fost un succes. Deși organizatorii au pregătit inițial 5.000 de abonamente, datorită numărului mare de fani care așteptau pe site-ul oficial al evenimentului să-și asigure intrarea la prima ediție a festivalului *UNTOLD Dubai*, aceștia au dublat numărul biletelor, așa că 10.000 de oameni din întreaga lume și-au asigurat  accesul la cel mai așteptat eveniment muzical din Dubai.

Potribvit organizatorilor, la prima etapă de vânzare au avut acces doar fanii care s-au înregistrat pe untold.ae. *La UNTOLD Dubai*, în cele 4 zile de festival, sunt asteptați peste 280.000 de participanți din întreaga lume.

*URMĂTOARELE ABONAMENTE LA VÂNZARE SUNT DISPONIBILE DE PE 5 OCTOMBRIE*

Din data de *5 octombrie 2023*, abonamentele pentru prima ediție *UNTOLD Dubai* vor fi la vânzare liberă pe untold.ae/tickets , la următoarele prețuri: *158 euro (167 USD)* pentru accesul general timp  de 4 zile, iar cei care doresc o experiență exclusivistă pot opta pentru abonamentele *VIP *pentru 4 zile la *316 euro (333 USD)*. Pe site-ul festivalului sunt disponibile și pachete de cazare. 

Organizatorii spun că, în curând, vor fi anunțate și primele nume de artiști care vor urca pe scenele festivalului.

În perioada *15-18 februarie 2024*, în cele patru zile de festival, *UNTOLD* va transforma *Expo City Dubai* într-un univers al diversității muzicale și culturale. *UNTOLD*, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile și producțiile vizuale impresionante, își face debutul în *Orientul Mijlociu*, la *Expo City Dubai*. Festivalul *UNTOLD Dubai*, prezentat în colaborare cu *Expo City Dubai*, promite să ofere o 
extravaganță muzicală completă.

În 2023, *UNTOLD *se află în top *3 festivaluri din Europa*, alături de *Tomorrowland* și *Glastonbury*, și pe locul 6 la nivel mondial, în Top 100 Festivals, clasament realizat de DJ Mag. *UNTOLD* și-a cucerit 
fanii cu un mix unic de muzică și show-uri impresionante, iar ediția inaugurală *UNTOLD Dubai* va seta un nou nivel în entertainment.

*UNTOLD Dubai* va avea loc în perioada *15-18 februarie 2024*, la *Expo City Dubai*.

Citește și. 

UNTOLD - Primul Mega Festival din Dubai va avea loc în perioada 15 - 18 februarie 2024, la Expo City Dubai
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii