Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

04 iunie 2004 Senzații unice, distracție și adrenalină. A fost inaugurat „Water Park“, cel mai mare parc acvatic din România

ro

04 Jun, 2021 08:57 1472 Marime text
  • La data de 4 iunie 2004, a fost inaugurat „Water Park“ cel mai mare parc acvatic din România (lângă Aeroportul Otopeni).
Printre atracțiile „Water Park“ , se numără Toboganul Racer, care îți ofera posibilitatea să te poti întrece cu încă cinci persoane în același timp. O să ai parte de 28 metri de adrenalină. Totul este strategie, tactica și auto-control destinat atât copiilor, cat și adulților.

Și Turbo Slide se află printre atracții. Coborarea pe acest tobogan se face printr-un tub deschis, spiralat, cu diametrul de 700 mm, cu cadere de la 6 metri înălțime, pe un colac pentru una sau doua persoane, într-o piscina cu o adâncime de 1.1 metri.

Deasemenea, dacă vrei să ai parte de o întrecere la o viteză amețitoare, trebuie să încerci noul tobogan Super Ride.  Toboganul este lung de 28 metri, cu 3 cocoase, care se înalță de la 7 metri.

Senzațiile tari sunt oferite de toboganul Twister. Alunecarea rapidă oferită de colacii speciali, printr-un tub închis, cu diametrul de 1430 mm, cu pornire de la 8.9 metri, cele 3 răsuciri și încolăciri, pe o distanță de 73 metri fac ca adrenalina să ajungă acolo unde trebuie. Toboganul Twister îți va oferi o senzație unica.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii