Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul a achiziţionat un fundaş de la Ceahlăul

ro

01 Feb, 2013 22:59 2568 Marime text
amicale.jpgFC Farul a mai rezolvat două transferuri, achiziţionându-i pe Dan Constantinescu (mijlocaş central - ofensiv, dar şi defensiv, 19 ani, de la FC Timişoara) şi pe Dudu Constantin Drugă (fundaş stânga, 22 de ani, de la Ceahlăul Piatra Neamţ). „Vrem să mai achiziţionăm un fundaş central valoros, după care încheiem campania. Dar, dacă nu vom reuşi, nu-i nicio problemă, întrucât avem soluţii pe acel post: Ţabără, Buzea, I. Popescu şi Năstase", a declarat Neculai Tănasă, preşedintele FC Farul. Astăzi, de la ora 12.00, pe terenul sintetic de la Ovidiu al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi", echipa constănţeană susţine meciul amical cu CS Agigea (vicelidera Seriei Est a Ligii a IV-a constănţene).

Mâine, joacă şi FC Viitorul, care în cantonamentul din Antalya întâlneşte formaţia Hradec Kralove (locul 13 în prima ligă din Cehia). Elevii lui Cătălin Anghel au susţinut până acum două amicale: 0-0 cu FK Rad Belgrad (Serbia, prima ligă, locul cinci) şi 2-2 cu NRK Split (Croaţia, prima ligă, locul şase).

Plecată luni în cantonament la Râșnov, Săgeata Năvodari s-a întors după doar patru zile, din pricina lipsei terenului de antrenament, afectat de ploi. „A turnat cu găleata non-stop, transformând terenul în mocirlă", a declarat Mihai Guliu, managerul şi antrenorul secund al Săgeţii. În aceste condiţii, echipa a revenit acasă şi şi-a continuat pregătirea la Năvodari. Miercuri, 6 februarie, este posibil să se dispute, la Năvodari sau în Bulgaria, amicalul cu Svetkavitsa Târgovishte (liderul ligii secunde din ţara vecină), care nu s-a jucat în urmă cu o săptămână din cauza timpului nefavorabil. Echipa din Năvodari a căzut de acord şi pentru rezilierea contractului cu portarul Florin Olteanu.

Sursa foto: FC Ceahlăul

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii