Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța a obținut noua Cartă Erasmus Plus pentru Învățământul Superior

ro

30 Mar, 2021 13:39 1773 Marime text
       
  Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a primit acreditarea pentru participarea la noul program al Uniunii Europene pentru educație, formare, tineret și sport, informează ec. drd. Răzvan-Ionuț Drugă, referent în cadrul Biroului pentru Programul Erasmus+ (BEP).
          Conform sursei citate, datorită obținerii Cartei Erasmus Plus pentru Învățământul Superior, UOC va putea accesa oportunitățile noului program, ce va avea un buget de aproximativ 28,4 miliarde de Euro, aferent perioadei 2021-2027.
          În acest context, a fost publicat și Ghidul Programului împreună cu Apelul European la propuneri de proiecte pentru anul 2021, documente ce pot fi consultate pe site-ul BEP.

          „Întrucât unul dintre principiile noului program este acela de a promova în rândul participanților un comportament responsabil și sustenabil față de mediul înconjurător, echipa noastră desfășoară, până la sfârșitul acestui an universitar, campania GREEN ERASMUS. Astfel, orice persoană, care intenționează să recicleze capace de plastic sau diferite cantități de hârtie, o poate face cu sprijinul nostru, materialele colectate putând fi depuse la sediul UOC din str. Ion Vodă nr. 58, sala PC 10. Ulterior, hârtia colectată va fi distribuită către un centru de colectare, iar capacele vor fi donate comunității Capace cu suflet. Toți participanții vor primi din partea echipei BEP un certificat de apreciere în format digital”, a precizat ec. drd. Răzvan-Ionuț Drugă.
         
          Pentru alte informații,  persoanele interesate  pot obține mai multe detalii la adresa de email erasmus@univ-ovidius.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii