Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima zi de inscrieri pentru specializarile la care admiterea se realizeaza pe baza de examen

ro

20 Jul, 2010 17:27 1057 Marime text

Informaţie pentru presă

v Ultima zi de înscrieri pentru specializările la care admiterea se realizează pe bază de examen
v Continuă înscrierile la celelalte specializări, printre care:
ü Fizică, Chimie – Facultatea de Fizică, Chimie, Electronică şi Tehnologia Petrolului;
ü Ingineria mediului - Facultatea de Construcţii.

La Universitatea Ovidius Constanţa astăzi este ultima zi de înscrieri pentru candidaţii la studenţie care aleg una dintre specializările la care admiterea se face în baza unui examen. Este vorba despre cei care optează pentru Specializarea Jurnalism a Facultăţii de Litere, una dintre specializările din cadrul Facultăţii de Teologie, Specializarea Drept a Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, una dintre specializările Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Specializările Medicină, Moaşe şi Asistenţă Medicală Generală, din cadrul Facultăţii de Medicină, Specializarea Medicină Dentară, de la Facultatea de Medicină Dentară, Specializarea Farmacie a Facultăţii de Farmacie, unul dintre domeniile de licenţă ale Facultăţii de Arte sau ale Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei.
Examenele vor avea loc începând de mâine, 21 iulie, când sunt programate probele de admitere la Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară şi Facultatea de Farmacie. În aceeaşi zi debutează perioada de examinare în vederea admiterii pentru candidaţii Facultăţii de Arte.
În perioada 22-23 iulie se desfăşoară probele de admitere pentru Specializarea Jurnalism, din cadrul Facultăţii de Litere, au loc testele pentru Specializarea Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, şi au loc testele sportive pentru candidaţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport.
Între 23-25 iulie vor avea loc examenele de admitere la restul specializărilor din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, în 24 iulie este programată proba de admitere la Drept, iar în data de 28 iulie va avea loc testul de admitere la Facultatea de Teologie.
Candidaţii care optează pentru specializări la care admiterea se realizează  în baza unui concurs de dosare mai au timp să se înscrie, până pe data de 27 iulie.
Cei interesaţi pot afla detalii despre admitere, accesând site-ul Universităţii Ovidius Constanţa: www.univ-ovidius.ro

Biroul de presă al Universităţii Ovidius Constanţa
20 iulie 2010

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii