Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice, premiaţi la Olimpiada Naţională a Economiştilor în Formare, Ediţia a IX-a – 2014

ro

18 Jun, 2014 12:02 1173 Marime text
Studenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice, din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, au participat la Olimpiada Naţională a Economiştilor în Formare, ediţia a IX-a, organizată de Asociaţia Facultăţilor de Economie din România – AFER.
La Secţiunea MANAGEMENT, organizată de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Tg. Jiu, lucrarea „Provocări ale managementului modern. Crowdsourcing”, autor Cucu Eugenia, s-a bucurat de aprecierea juriului care i-a decernat Marele premiu „Virgil Madgearu”. La aceasta secţiune, Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa a fost reprezentată şi de studenta Hagiu Andreea, cu lucrarea „Motivarea între performanţă şi satisfacţie”.
La Secţiunea ADMINISTRAŢIE PUBLICĂ ŞI DEZVOLTARE RURALĂ, care s-au desfăşurat la Universitatea „Petrol Gaze” din Ploieşti, studenţii economişti ai Universităţii „Ovidius” din Constanţa au obţinut Premiul „Ion Ionescu de la Brazi” pentru lucrările: „Instituţionalismul şi Administraţiile Publice în Uniunea Europeană” - autori: Buciu Mihai-Mircea, Ene Mădălina-Larisa, şi „Aspecte privind rolul turismului în dezvoltarea regională a României”- autori: Dumitru Ligia, Ariciu Ana-Maria. În cadrul acestei secţiuni, a fost prezentată şi lucrarea cu titlul „Impactul politicii comunitare privind concurenţa asupra funcţionării ȋn condiţii de competitivitate a Pieţei Unice” – autori: Grătianu Evelina-Claudia, Rotariu Georgiana.
La Sectiunea ADMINISTRAREA AFACERILOR, organizată de Universitatea „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca, studenţii constănţeni au participat cu lucrările premiate la faza locală a Olimpiadei: „Efectele economice ale implementării sistemului de certificare a calităţii la ALBALACT”- autor: Minculescu Oana, „Comerţul electronic – Evoluţii şi tendinţe în România”- autor: Sofica Adriana Georgiana şi „Rolul statului în antreprenoriat”- autor: Bohan Alexandra.
 
 
Biroul de promovare şi relaţii publice,
18 iunie 2014
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii