Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitate de inmanare a diplomelor de M1 - 21.01.2009

ro

21 Jan, 2009 15:21 1046 Marime text

ROMANIA
MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII
UNIVERSITATEA "OVIDIUS" CONSTANTA
B-dul Mamaia 124

Webpage: www.univ-ovidius.ro
  
Comunicat de presă

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii OVIDIUS Constanţa, în parteneriat cu  Université du Droit et de la Santé Lille 2 Franţa, organizează  cursuri de Master în “Ştiinţe Administrative, Guvernare şi Administraţie Publică Europeană” - Action Publique, Gouvernance et Administration Europeenne.
Programul de Master este acreditat MECI şi ARACIS în România şi aprobat de Ministerul Educaţiei, Învăţământului Superior şi Cercetării din Franţa. Acesta se desfăşoară în parteneriat cu Universitatea Lille 2 din Franţa şi are o durată de 4 semestre.
Pe parcursul anului universitar 2007-2008, activităţile didactice s-au desfăşurat în limbile franceză, engleză şi română, activităţi la care au participat profesori francezi şi români, specialişti în domeniu din cele două ţări. Cursanţii au dubla înmatriculare si dublu statut: masteranzi la Universitatea OVIDIUS Constanţa şi la Universitatea Lille 2 Franţa. În acest context, ei au primit legitimaţii de student în România şi Franţa şi se bucură de toate drepturile conferite de acest statut, atât pe teritoriul României cât şi al Franţei.
In luna iunie 2009 studenţii anilor I si II de la acest master vor participa la un stagiu de pregătire si cercetare la Lille.
Prima promoţie a acestui Masterat (promoţia 2007/2009), care a primit numele „PROMOTIA LUPASCO” a încheiat primul an de studii, ocazie cu care studenţii vor primi diplomele de M1 eliberate de Universitatea Lille 2, Franţa (echivalent al primului an de masterat). Diplomele vor fi înmânate de către Decanul Facultăţii de Drept si Ştiinţe Administrative, prof. univ. dr. Ana Rodica Staiculescu şi de către reprezentantul părţii franceze - director al masteratului - conf. univ. dr. Stéphane Guérard.
Festivitatea de înmânare a diplomelor va avea loc joi, 22 ianuarie 2009, orele 16 în campusul Universităţii OVIDIUS.

Biroul de presă
Universitatea Ovidius
21.01.2009

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii